Göteborg!

Hellu!
Vilken helg det blev i Göteborg!fullt upp hela helgen med en massa tokigheter.
Blev lite incheckning och koll på hotellet,sedan middag och vin på avenyn, La Gondola, italiensk restaurang.
Lördag blev det en härlig hotellfrukost med massa färsk frukt!Sen shopping fram till 17, då var vi helt slut! Men bara att svida om till kvällen då vi var på fest hos en kompis klasskompis som fyllde år.Jättespännande och roliga människor där:)Sen blev det spårvagnen till avenyn framåt ett för ia, J och mig. Där vi mötte upp Mile för att sedan gå ut.Blev massa skratt och fest. Var nog tillbaka på hotellet vid 7 tiden. Söndagen gick mest år till att bli människa igen. Vid frukosten vid 10, satt kavita och försökte äta (fortfarande onykter), hemma igen vid 20 tiden. Sammanfattar med lite bilder!


Svart tagliatelle med saffran och skaldjur





SKÅL!



Ia ser nöjd ut!äntligen mat!!



En av Ias tre frukost tallrikar;)



Hotellet hade en fin tavla tyckte vi, som "fångade" blicken, hehe!



Fika på stan



Jag och mina nya skor och klänning:)



Fina tjejer, Paula o ia



Söta Brenda!



Nyklippt!

I onsdags var jag hos frisören och klippte mig:) Så nu är man fin igen:) är alltid lika skönt när man går därifrån och faktiskt ahr en frisyr. Mitt hår växer så snabbt så när ajg väl går och klipper mig brukar det se ut som att jag har två frisyrer;)

Igår firade jag min mamma på eftermiddagen som fyllde 64 år!
GRATTIS MAMMA



Idag jobbar jag till 12 och sedan bär det av till GÖTEBORG! Jag längtar verkligen! Ska bli så kul:) SHOPPA!
Hoppas ni får en underbar helg i det underbara vårvädret:)
Puss & Kram


Måndag, ny vecka

Då var det måndag igen. Denna vecka står det grundkurs i smärtrehabilitering på schemat! Riktigt lärorikt redan efter första dagen där vi bland annat hade ett BK (Basal kroppskännedoms)pass. Imorgon blir det bland annat mindfulness, onsdag qui gong och torsdag vattengymnastik, detta varvas med föreläsningar och andra fysiska och psykiska övningar.

Idag fick vi även vår nya kollega på plats, så nu är truppen samlad!Känns riktigt skönt.

Tittade på SPÅRLÖST ikväll, Sofia en tjej adopterad från sydkorea. Ännu ett härligt möte med sin biologiska familj. Inte utan att man blir emotionell!Den där känslanav att vara lik någon annan måste vara speciell. Kanske låter konstigt för er som inte är adopterade men för någogn som inte vet något om sin biologiska bakgrund så är det mycket speciellt.

Vem vet kanske blir det India nästa?:)




Sammanfattning av helgen!

I fredags kom Frida, hämtade henne vid tåget och sen åkte vi hem och åt sallad med kalkon bland annat o ett glas vin till det:) Sen rullade helgen på i en rasande fart så jag sammanfattar med lite bilder från helgen:)



Hos Mammsen o pappsen



Nyfödda kalvar



Frida är redo för fest hos Sara!



Jag e me lite redo med mitt dagsfärska inköp:) Gissa vad?



På festen, SKÅL! Hanna, Lina och Daniel




Åh roligt hade vi!



Jimmy, Heineken, Fia och Frida




Sara och Hanna! Cheers



Konversationer var det många av:)




Såhär kan det även se ut framåt småtimmarna när man skall få till en romantisk bakgrund med tulpaner:)

En härlig och händelserik helg! Lyckades även få sålt min cykel idag:)

Puss & Kram så länge

Kvällens kommentar!

En killkompis till mig och jag stod och snacka på (gemensamma) toaletten på ett uteställe när en dam i 50 års åldern går fram till min kompis...
- du,vill du pippa mig för tusen spänn?

HAHAHA!!! Det e sant hon sa så!!

Fortfarande ingen som vill köpa cykel?!

Se tidigare inlägg för info och pris! men jag är öppen för förslag!! NÅGON?!?!


GRATTIS JEANETTE!

Grattis tjejen! Så himla kul att du fick jobbet:)!
Massa kramar o pussar!

Snart e det helg!!!!Bara några få timmar kvar. Känns skönt:)
Hej så länge!

Helg!

Idag kommer Frida!!:) Ska bli riktigt kul!var länge sen vi sågs.Planerna blir kanske marknad på lördag, en sväng på stan och en visit hos mamma o pappa. Sen blir det aprty o utgång hos sara!

Igår var Emilie och Elvis hos mig! Så himla mysigt:) Fick en jättesöt vattenkanna i rosa och rosa rosor, 10 st!
Så gla jag blev:)

Vad ska ni göra i helgen?
Solkramar till er!

Nya tag!

I min väntan på andra o bättre tider så har jag tagit tag i träningen igen:) Känns helt underbart! Man känner sig som en helt ny människa, meeeeeen vad snabbt man tappar! Inte alls samma styrka o kondition som för 2 månader sen!Inte kul o vara sjuk......Så nu har jag prövat på lite olika gym, får se vad jag bestämmer mig för..

Idag var första dagen efter lite ledighet, har gått o trott att det varit måndag hela dagen! Har ni också det?! Eller kanske bara jag som e förvirrad:) Iallfall så var jag med arbetsterapeuterna på handrehab idag, jätte intressant och lärorikt! Så nu har man lite koll på händer igen;)

Efter jobbet  mötte jag upp Emma o vi fikade lite på en av uteserveringarna!Härligt:) Länge sen vi träffades nu! Får bli oftare nu när man bor närmre varandra.

Hoppas alla haft en bra dag på första arbetsdagen denna veckan:)

PÅSK!

Hoppas ni haft en härlig påsk!?
Det har jag haft! Fullt upp med allt möjligt. I torsdags blev det after work, med min nyfunna vän:) I fredags blev det middag o fika hos mig med familjen o eftermiddagen/kvällen grillning o kubb på campus med underbara vänner! I Lördags blev det den årliga påsklunchen med familjen och så hade påskhönan (jag) varit där och gömt påskägg till alla, stor som små!Äggen hade dock ett kanske lite udda innehåll, tialotter:) Åh nästan alla vann en slant. Tråkigt nog fick jag inte ett enda påsk ägg!!!Men fick ju min påskpresent i fredags av mammsen o pappsen, en hylla att ha på toaletten:)

Resten av ledigheten har jag spenderat med nära o kära, familjen, Bettan o Malin! Underbart med soooollllll, man blir ju så gla!

Hade tänkt lägga upp lite bilder, men min mobil e sönder så jag får ha min gamla så länge, kanske kommer lite uppdatering sen!


Vad fick ni i era påskägg?!

Puss & Kram

Cancer?!!!!!

Hej kära vänner..
Som många av er vet så har jag mått dåligt ett tag, jag har ju inte riktigt brytt mig om att lyssna på kroppen, men nu har jag ju mer eller mindre varit tvungen att göra det. var hos läkaren i fredags (förra veckan) tog ett 10 tal prover.
Idag pratade jag med läkaren då det visar att min sänka var dubbelt så hög var det nu innebär. Iallafall så ville hon att jag skulle komma dit igen för en akuttid hos en annan läkare för ett annat utlåtande. I samma mening säger hon: Det verkar iallfall inte var en elakartad cancer.....jag ber att de kontaktar dig så fort som möjligt angående en tid idag. Efter ca 5 min ringer de o säger att jag får en tid om en halvtimma. Snacka om panik o alla dessa tankar som hinner gå igenom mitt huvud!!!!HAR JAG CANCER??!!

Får träffa en annan läkare, ta ett 10 tal prover till. Några av proverna skulle jag få svar på innan jag gick därifrån. Läkaren konstaterar att jag har ett virus som håller på att gå tillbaka. Eventuellt har jag även IBS, Crohns sjukdom eller colit. Alltså INTE cancer! Hur j.... dum kan man vara?! Vad är professionaliteten?!! I väntan på resten, kan jag vara lugn......

Uss vilken dag!!!

Dagens bästa: jag ringer till IT- jouren för min dator har strulat. Jag säger: hej! Min dator har låst sig och jag kommer inte in. Personen på andra sidan svarar:  Va?! Har doktorn låst sig?
HAHA, vad vi skrattade! Dumt det kan bli ibland.

GLAD PÅSK på er! Njut ordentligt för det ska jag göra!
Puss & Kram

Cykel?

Någon som är intresserad av att köpa denna pärlan för ett kanonpris!?
Hör av er i så fall:)




Statistik

Måste verkligen ge en eloge till er läsare som läser min kanske något tråkiga blogg:) Är SUPER GLAD för att ni vill ägna denna blogg lite tid. Om ni har förslag på något så säger bara till! För er kännedom så har min statistik på antalet läsare ökat med ca 70%!!!

Så kul!
Puss & Kram

En helt vanlig tisdag...

Idag har det varit en bra dag på jobbet, knappt haft en enda lucka! Tiden har bara susat förbi, men bästa av allt 5 nya patienter!!Woho:) Nu börjar det helt plötsligt bli fullt i schemat! Känns kul o kunn bidra med något till verksamheten. Nu skiner solen för fulla muggar så det är väl dax att ta sin kvällspromme i tid ikväll!

Just det ja jag lånade bil på jobbet idag, vilket var en upplevelse då denne har alkolås, jag klarade mig fint! Startade på första försöket:) En sak som jag tycker borde finnas likväl som alkomätare är att ha en som mäter trötthet och koncentration för på eftermiddagen är man fakiskt inte sååååå allert! Vad tycker ni?! Någon som vill uppfinna detta?

Varma vårkramar!

Film!

Ett litet film tips!

Slumdog millionare, grymt bra!

Träning?

Jag har ett litet problem som jag skulle vilja ha hjälp med! Ett ilands problem men ändå!
Jag har inte tränat på 1,5 månad nu!!!Det är hemskt hemskt hemskt och jag mår riktigt dåligt för det. Men har ju inte kunnat för flera anledningar. I vilket fall som helst så har jag tre ställen att välja på som jag ser det.

Medley, simhallen
Idrottskliniken
Friskis och Svettis,
mitt jobb har avtal med samtliga.
Men vilket ska jag välja?! Har olika uppfattningar om alla och hört olika om alla också. Simhallen har ett dåligt gym, men bra pass. Idrottskliniken har bra gym men dåliga pass. F&S har jag hört ska ha bra pass, gymmet vet jag inte. Men när jag har tittat på schemat är det INGA pass som tilltalar mig....

So what to do? Måste verkligen komma igång nu om det ska kunna gå att visa sig i sommar...
Skönt att promenaderna börjar funka igen iallafall.

Sammanfattning: SAKNAR WORLD CLASS LINKÖPING!!!

Tiden?

Oj då vart tog tiden vägen?! Nu var det visst ett tag sedan jag skrev igen.....hmmm får bli bättring helt enkelt!
Nu har jag bott i min lägenhet i ca 3 veckor! Känns helt underbart,MEN vill ha möbler på balkongen, NU!! så man kan njuta där efter jobbet. Denna underbara sol, äntligen är det vår och man är lite piggare iallafall.

Var hos läkaren i fredags, hmmm proverna visar att jag antagligen är laktosintolerant, vilket tydligen är vanligt hos asiatiska kvinnor.... även allergisk verkar jag vara så jag fick en radda med kortisonspray o ögondroppar. Sen får jag vänta på resten av svaren...hoppas inte det är något allvarligt även om det är skönt o veta vad och om det är något som e fel!

Tänker på mina kära vänner nu....ni vet själva vilka! Massa kärlek till er:)

Längtar till:
*Att vara lång ledig!
* Påsk med familjen
* Umgås med underbara vänner o grilla på fredag
*Sommaren och semestern
*Nästa helg när Frida kommer! Vi kommer ha så kul!!
*Helgen efter det då blir det Götet med IA

Vad längtar ni till?

Puss o kram

RSS 2.0