Måndag.

Ny vecka nya tag! Idag var en riktigt bra dag på jobbet, har kommit igång med lite träningsgrupper:)Riktigt roligt och man ser att patienterna tycker det är roligt och de kan faktiskt märka skillnaden ganska snart.Nästa vecka kommer socialförsäkringsministern för att ta del av vårt arbete inom den multimodala behandligen! Ska bli spännande eftersom vi hade fått så bra resultat! Åh nästa vecka ska jag o malin börja träna på allvar, ska bli riktigt roligt! E så taggad:) Ska försöka hålla kvar morgonspromenaderna även när jag inte är hundvakt längre, så skönt o börja dagen med promenad och jag tror faktiskt att det är något minus på överviktskilorna nu. Går åt rätt håll iallfall.....Nähe nu blir det att sova!Puss o kram

En helt vanlig dag.

Igår var det första ordentliga träningspasset efter semestern o jag var så laddad!!! Skulle bli så grymt kul o börja igen, men vad händer då? Jo givetvis så börjar det med att jag kommer dit, ska dra kortet oxå kommer det något ljud från apparaten. hmmmm.....kortet har gått ut! Så nu måste jag köpa ett nytt träningskort och vart då?! Samma dilemma som för ett halvår sedan. Jag var så besviken igår för de har tagit bort ungefär hälften av alla maskiner på gymmet.....så nu funderar jag på att köra något annat gym istället. Vad tycker ni?

GRATTIS Hella till nya lägenheten, E verkligen skitglad för din skull!!!Snart kommer jag för en visit:)



Åh denna höst börjar redan bli fullbokad, hur kan det komma sig?! Fattar inte.... men kul ska det bli!Blir dyrt me alla tågresor bara;) dett blir en helg i skåne me jobbet, kryssning me tjejerna, linköping kanske flera gånger, vem vet ;), ev. sthlm och kalmar. Hoppas på att det blir en weekend resa någon stanns i höst oxå!
Puss & Kram


Back on track.

Då var man hemma på svensk mark igen, iofs varit det ett tag, sedan en vecka ca. Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen med det har inte riktigt hunnits me! Jag lovar det kommer bilder snart......tillbaka till vardagen och jobbet igen! Nu går allt på 100% igen och veckorna går så snabbt, tur att man har underbara helger att se fram emot. Helgen var en sån där helg som man aldrig ville skulle ta slut!!Tack alla ni som gjorde helgen så bra <3
Mer uppdatering inom kort!
Puss & Kram


Ska bli helt f.. underbart!

Är såå trött på all skit just nu så jag vet inte vad! Vad är det för fel på killar!??!?!?!När ska ni växa upp egentligen!
Jag älska er mina underbara vänner,ni är värda så mycket mer!Much love till er!
Ska bli så skönt o åka nu så ni fattar inte!!!
Imon åker jag till malmö för att sedan på torsdag åka vidare till köpenhamn och flyger vid lunch.
See ya in a few weeks!Lovar att då ska jag vara på bättre humör:)Var bara tvungen att skriva av mig lite!!!
Puss


Just nu: Kings Of Leon

Öland v.31

Började denna ölandsvecka på söndagen v.30 egentligen:) Malin och jag åkte med bilen till deras sommarstuga några kilometer norr om Färjestaden, mot glömminge. Där spenderade vi 3 härliga dagar med allt från utgång på stand, dagsutflykter,vin,sol och massa tjejsnack! Onsdagen spenderade vi i Kalmar, innan malin skulle åka med tåget och jag tillbaka till öland och Böda strand där jag spenderade resten av veckan med familjen:)





På strand! Grymt kul hade vi;)



Vi åt världens godaste fisksoppa i Färjestaden!

Eftersom mitt internet inte fungerar som det ska och tar hur lång tid som helst på sig för att ladda upp lite bilder så bli detta alles!
Nu ska jag iväg o träna:) Todiloooo


Helsingborg v.30

Här kommer lite bilder från underbara helsingborg och helsingborgsfestivalen!




När solen tittade fram passade vi givetvis på att gotta oss lite;)



På fredagen blev det fest med lite drinkar,vin och konsert;)

Tack för en trevlig helg!

RSS 2.0