15 Februari 2009

Hallå där!
Det har hänt lite allt möjligt sedan sist:) Nu har jag fått ETT FAST JOBB som ARBETSTERAPEUT i växjö som jag börjar 1 MARS! Var och tittade på kontoret i fredags o träffade lite kollegor, spanade in lokalerna etc. Verkar s riktigt bra ut! Fick även veta att jag kommer ansvara för Dalbo VC, Rottne samt Braås. Min chef visade även mig min fina kalender som jag skall får där den första veckan redan var fullbokat med möten så ingen vila här inte! Känns riktigt spännande!

I Fredags den 13E (ett lyckonummer numera?) fick jag redan på att jag fick LÄGENHETEN  som jag så gärna ville ha!
En fin två på öster, 60kvm och inglasad balkong, 5:e våningen! Där kommer jag trivas:) 

Igår var det ju Alla hjärtansdag vilket jag antar inte har undgått någon;)



Lite bilder som kan beskriva en sådan dag .... dessa 10 fina rosor fick jag och även ett par roliga trosor elle vad jag nu skall kalla de för;)  Sen blev det lite mys med dessa  
 Här är världens goaste 9-åring som fyllde år på ALLA HJÄRTANS DAG!:)

Tack för en underbar helg!

Avslutar med hur nya frisyren blev:)   Thats all folks! Puss o kram


HAPPY HAPPY HAPPY!!!

Idag fick jag två glada besked, jag fick båda jobben som jag var  på intervju för:) Trodde jag aldrig, men som sagt ibland händer det något fantastiskt! Såååå glad jag är just nu!! Jag tackade ja till det efterlngtade jobbet i Växjö, så nu blir det att flytta hemåt igen, vilket jag har blandade känslor för, men vad gör det när jag fått en riktigt roligt jobb!!!:)
Jobb resten av veckan, fram till torsdag då jag åker till småland för visning av lägenheter och jobb.
//Puss o kram

RSS 2.0