Först Helsingborg...

åh nu Öland! Har massa bilder o annat att skriva, men tyvärr så är internet inte så bra här o allt tar såååån tid.
Åh tid har jag inte haft så mycket eftersom jag har flyttat från kust till kust. Har hunnit me blandade upplevelser och semestern hittills har varit perfekt! Kommer att uppdatera senare i helgen när jag kommit hem.
Ciao!


Torsdag.

Idag är ingen vanlig torsdag för det är min sista jobbdag innan SEMESTERN!! Jag är så glad att jag skulle kunna hoppa upp o ner;) Så därför slutar jag tidigare idag, åker med snällaste Nils till Helsingborg för att umgås med mina underbara vänner och så ska vi kolla in helsingborgsfestivalen:) Kika gärna in på länken för att se vad som erbjuds:)Någon mer som ska dit?!

http://www.helsingborg.se/templates/StandardPage.aspx?id=32085&epslanguage=SV

Å så blir det glass o blåbär på jobbet, tänka sig vad bra det kan bli när man har namnsdag:)
 GRATTIS alla som heter EMMA



Nu är det bara 6 timmar kvar! :)

Puss & Kram

Biblioteket och blåbär.

Igår efter jobbbet stack jag till biblioteket för att låna en ljudbok, hur smidigt som helst, man tar med sig sitt usb, ipod eller vad man nu har, går till den digitala mediajukeboxen (vet inte hur det stavas) och sedan väljer man det man vill ha! Laddar ner det direkt i minnet och sen ska man lova att radera filen efter 30dagar! Vi får se hur det går, speltiden är 8,5 timma, jag som aldrig har sån lugn och ro i kroppen får väl se hur det går.

Därefter tog jag bilen hem till mamma o pappa för att äta lite klimatsmart mat:) Dvs sån mat som är säsongsbetonad, allt från trädgården. Älskar sommaren! Sen stack pappa, jag,brorsan o Linda ut i skogen för att plocka blåbär igen, det blev strax över 20 liter :)Massa blåbär till vintern nu, kanske man skulle koka lite blåbärs sylt eller blåbärssoppa! Någon som har något bra recept?
 

Idag lyser solen, ser lovande ut för imon jobbbar jag min sista dag innan semestern!!
XOXO

Träning.

Bra tips på träningsvideos finns på! www.stadium.se
För er som är intresserade av träning:) Finns ju så många som man ser på gymmet som tränar helt fel, man blir ju mörkrädd!;)

Helgen i bilder o lite text.

På lördagen firade vi mamma o pappas bröllopsdag med champagne, tårta och sedan skjutsade jag dom till ryggen.nu för relax i ca 2,5 timma.




Därefter mötte vi alla upp dom för att gå och äta tillsammans på Båtmannen. De blev så överraskade och glada, allt gick så lyckat! God mat, gott (röd)vin  (jag börjar lära mig nu mina vänner;):) och trevligt sällskap.




Min veg. burgare med sötpotatis:) mumma!


Glasstallrik till efterrätt som jag o Ann delade på!



Kvällen avslutades med vin hos malin:)


Söndagen bjöd på besök av Johan o Sandra, mysigt! Därefter hämtade jag syrran på jobbet för att åka hem en runda till mamma o pappa. Pappa och jag åkte givetvis och plockade lite blåbär!





Gissa hur mycket?!


Sen blev det gymmet och träning innan jag åkte hem för att lägga mig framför tv:n och nu ska jag titta på seven pounds med will smith, någon som sett den? Endast 4 dagar kvar att jobba, sen SEMESTER! Woho:)

Ps. Ett litet extra jobb på ryggen.nu  vid möhippor etc. som massör blev bestämt i helgen;)


Boktips.

För er som känner igen er på beskrivningen....
Duktighetsfällan en överlebnadshandbok för prestationsprinsessor av Joanna Rose & Aleksander Perski (2008).

De har hamnat i duktighetsfällan, eftersom de oftast har enorma krav på sig själva och orimliga förväntningar på vad de ska prestera.....

Denna boken kommer jag använda som en självhjälps handbok för patienter som drabbas av stress och utbrändhet, speciellt för unga kvinnor som är mitt uppe i sitt karriärsliv! Hur hittar man balansen mellan egna krav och andras förväntningar? Det är vad som krävs för att ta sig ur fällan.....

Att jobba som jag gör, gör att jag på många sätt börjar reflektera över mig själv och denna bok gav mig ännu mer självinsikt.

Have a nice day people!

En helt vanlig torsdag.

En ganska lugn dag på jobbet som börjad med en promenad till jobbet idag på ca 40min. Sen försökte man hålla igång under dagen, sprida ut arbetet lite fint så det inte skulle bli för långtråkigt!!!Känns som att allt går i slowmotion......

Tog den lilla sprutan idag! Som man kan måla upp allt innan,oh .aj det kommer göra så ont! jag kommer skrika.... o sen tar det 2 sek!haha. Så nu e jag redo för THAILAND!! Efter lite påminnelse till min underbara vän så har hon o lilla gumman också gjort sig redo för resan. Kommer bli hur bra som helst och jag vill att veckorna ska gå snabbare! Efter jobbet stack jag till goa Anna där vi gjorde en mumsig grekisk sallad
till det ett jättegott bröd med soltorkad tomat! Sedan blev det en liten promenad ner mot sjön där jag fick bege mig hem av flera anledningar....jag som sett fram emot en härlig kvällspromenad!!! Tack Anna!!!

Vad händer i helgen ute i stora vida världen?

Kärlek.

Att bli kär kan vara enkelt, att vara kär kan vara svårt, men att få sin kärlek besvarad kan vara svårast? Eller hur är det egentligen med det där? Kan det vara så att allt är enkelt när man är kär, man svävar på moln och tror sig kunna övervinna världen! Fjärilarna i magen, väntar på att han/hon ska ringa.....är man kär då eller förälskad? Så många begrepp det finns för olika känslor! Såg en mysig film igår på 3:an Summer catch tror jag den hette, någon som såg den? Massa kärlek, med typ exemplet att tjejen och killen kom från två olika världar,de kämpar att får vara tillsammans och slutet ja det var ju inte så svårt att lista ut;)

När vi ändå är inne på kärlek. Varför använder  alla de där tre orden, Jag älskar dig som något man bara säger sådär till vardags? Vad hände med den där viktiga meningsfulla innebörden av att faktiskt älska någon?!

Älska mer.<3

En helg i Linkan!

I fredags drog jag till Linkan för att fira HELLA! Massa grattis till dig på födelsedagen!!


Fredag.
I fredags kväll när jag kom till Linkan hämtade söta Carro mig vid stationen! Kvällen bestod av god thaimat och mycket trevligt sällskap med ett supergott rosé vin:) Super fin lägenhet också hade L och C skaffat sig! Så roligt att ses igen, känns som evigheter sen! Resten av kvällen spenderades med H och familj och vänner, blev bland annat wii!!!! Så roligt det var, jag ska försöka införskaffa mig detta inom en snar framtiden:)

Lördag.
Väl behövlig sovmorgon!Sedan stan en runda där vi mötte upp Maria och en sväng så klar till


detta favvo ställe!

Resten av kvällen spenderades hos M, för att fira H! Massa gott vin, en hel del galenskaper, lååånnnggggg promenad, mkt dans, goda drinkar och skratt!



En hel del av den här varan:)



3 snygga brudar redo för att göra stan osäker! På vägen ner "hittade" vi fina rosor också;)



Det började lugnt....sen vet jag inte riktigt vad som hände!?





Klockan 02 kändes ridhjälmen snygg men jag vet inte riktigt om det var så snyggt, tack för lånet!;)



Vid stängning var vi ganska nöjda:)

Söndag.
Dagen spenderades med trevligt sällskap, fika på stan och en liten promenad runt ån!

TACK för en trevlig helg!

THAILAND<3

Så var det gjort!!


Biljetten bokad! I början av Augusti åker jag o mina älsklingar till Thailand:)
I am SOOOOO SOOOO HAPPYYY! Semestern e räddad.

Någon mer som ska dit i sommar?

Pm:s uteservering!

Precis hemkommen från uteserveringen, härligt när man kan sitta ute till 23 på kvällen!! Jobbigt bara att man ska upp o jobba imon....



Tack för en härlig kväll ia o nils:) Roliga historier och fins smeknamn är alltid roliga diskussionsämnen:) hehe

Fortsättning födelsedagsbilder...

Som det sägs så säger bilder mer än ord....



Taget me nya kameran:) Fina rosor som jag fick på födelsedagen och mina nya tavlor som jag köpt:)

 Min fina elefanttavla:)

 
Lite presenter;) TACK snälla underbara!!



Min underbara klänning som jag fick av Hella!:)



En trött emma på kvällen, men super nöjd!:)


Vad tycker ni om bildkvalitén me nya kameran?!

Just nu...

Ayo Technology....Milow


Lääännngggttttarrrr

Böda sandstrand

Böda strand från lördag v.30 Jippie!!



   Sandstrand vid Böda sand på Öland | Fotograf: Tomas Järnetun/Azote

Men längtar ännu mer till....

 



Gissa vart?! ;)

Lite bilder från helgen!



Simuppvisning i Halmstad



En duktig simmare:)



En av födelsedagsbarnen med favoriten Hello Kitty!:)



Bästaste Hella:)



Såhär blev tårtorna, längst till höger klassisk jordgubbstårta och vänster glasstårta med daim och nougatsås



Min fiiiinnnnaaaaa nya camera:)Tack mamma o pappa!



Jag å söta Hella:)



Mmm...gott me drinkar:)




Underbara malin o jag på terassen:)

Födelsedag och lite annat!

Nu var det länge seda jag skrev något här på bloggen.....det verkar vara mindre bloggande för de flesta såhär under sommaren. Tiden bara försvinner!

Igår firade jag och min bror födelsedagen, vi fyller ju båda den 5:e Juli! Åh Grattis till lilla Sassa också som fyller samma dag också; )

Det blev en härlig dag även om vädret inte var på vår sida! Istället för grilning blev det mat inne. En ljummen potatissallad med nypotatis, lök, kapris vinäger och olja, grillad kyckling i ugnen med färska kryddor, kall vitlökssås och en stor sallad!

Sedan blev det två tårtor en glasstårta med marräng och daim + den klassiska jordgubbstårtan. Men helt ärligt så blir det faktiskt inte detsamma med laktosfria produkter!! Lite synd, men alla verkade nöjda ändå:)

Bilder kommer lite senare ikväll!

Helgen började med att jag åkte till Halmstad direkt efter jobbet i fredags. Hälsade på Emma:) Fick se hennes 2:a hand lägenhet som hon hyr, liten men fin! Sen åkte vi in till stan, käkade på en restaurang vid hamnen, räkbaguette. Därefter åkte vi till Östra stranden så härligt! När vi låg där på filten så hade vi tid att reflektera en massa och prata om allt möjligt o kolla på folk, så roligt! Har verkligen saknat dig!

Resten av kvällen/lördagen spenderades hos min syster med familj, allt från lekpark, promenader, simuppvisning till kalas!

Uppdatering av bilder lite senare.
Må gott!! Jag sitter o längtar längtar längtar efter semester nu!

RSS 2.0