2008, Good Bye....

Det är med blandade känsor som det är tid att lämna år 2008 för ett nytt år!
Vart tog tiden vägen?! Som vanligt springer ett år fort förbi och förhoppningsvis kommer ett nytt roligt 2009!!!
Som alltid vid denna tiden på året har jag blandade känslor för det som varit och det som komma skall. Optimist som jag är så hoppas jag alltid på att nästa år kommer att vara ett lyckligt år utan några jobbiga stunder.....men som sagt det fungerar ju inte riktigt så.... Men jag tror ändå att 2009 kommer bli ett bättre år! Skolan slutar, nytt jobb (förhoppningsvis), singel efter dessa 10år! Vem vet vad som komma skall?!

Jag är tacksam för alla er som finns i mitt liv och jag älskar er mer än vad som går att säga med ord! Ni är alla underbara!!!

Hoppas alla får ett GOTT NYTT ÅR!!

 Förra årets nyår! Tack för en underbar kväll girls!

GOD JUL TILL ER ALLA FRÅN MIG!

Vill bara önska en God Jul! Nu är jag hemma i småland och här har det varit fullt upp sedan jag kom.
Igår hade vi familjetradition med uppesittarkväll. Idag kom kusinerna och firade julafton med oss och tomten kom på besök;) Åh jag hade varit snäll i år också!:)Tack alla för fina julklappar! Åh gissa om jag var glad när snön singlade ner genom luften och gav riktig julkänsla:)
Här kommer lite bilder från ,mörkaste småland!

     





1 December

Redan första December, vart tog tiden vägen?!Har varit fullt upp med c-uppsats och kua. Idag satt vi med det sista innan inlämningen. Känns skönt att få den inlämnad nu.....
Kua på OTP började i Lördags, känns helt ok mitt i allt kaos, men trött e man. Igår somnade jag vid strax efter 19 och vaknade idag 9.30. Då är man trött!!!

Gick upp imorde för att kolla på julkalendern när jag åt frukost, brukar vara en mysig tradition. Skönt att kolla på den när man vill via web-tv. Men årets julkalender är sååååååå dålig!!! Ingen tumme upp för mig;)

Idag har jag o Hella bakat ungefär sisådär 100st lussekatter, bullar,gummor och hjärtan!!! vilket slit på 3,5 timma:)
Men goa blev dem iallafall. Hängde upp en ny julgardin idag me o köpte tre dukar från Indiska me. Det är bra med rea:)

   
    Så här går det till när vi bakar! haha

RSS 2.0