saknar.....

en massa saker. Men mest en speciell person som får mej att skratta, tänker samma saker som jag och avslutar mina meningar eller bara utbyter blickar som säger mer än ord. Saknaden är en stor tomhet som ett hål i ett skört hjärta som har svårt att hålla värmen och pumpen igång......Varför blir man överraskad av saknad och tomhet när den alltid finns där bakom hörnet............längtar till värme och ljusare tider!Klarblå himmel och ljumma nätter,vinden som susar i öronen och vattnet som kluckar mot stenarna...........
xoxo

Helg!

Efterlängtad helg äntligen kommen, bara att avverka några timmar på jobbet först =) En ganska lugn fredag eftersom jag skall flexa ut tidigare och åka till Linkan!
Längtar just nu, skall bli så roligt att få träffa tjejerna igen, var ju ett tag sedan!
Blir mysmiddag ikväll med hela gänget, sen får jag sova hos snälla frida!
Lördag vet jag inte riktigt hur planerna ser ut.....blir nog en drink eller två på kvällen iallafall=)
Sen får jag träffa A. Var ju inte igår precis.....ska bli så kul!Hoppas man hinner springa på lite folk om man skall på stan!
Ibland saknar jag linkan......speciellt nu i november när det är november ljus....så himla fint!



Trevlig helg!


Hur blev frisyren?!

Har ju glömt uppdatera vilken frisyr det blev! Den blev såhär :)



Inte riktigt som någon av de frisyrena som jag hade bild på tidigare,men tycker det blev bra iallafall:)

EMA´s 2009

Sitter och tittar på EMA 2009,tycker bara det blir sämre och sämre för varje år. Tyvärr måste jag säga,brukar vara lite rolig underhållning annars....eller kanske det är jag som börjar bli tråkig och gammal!hahaha
Hoppas på ett mindre fiasko nästa år!

Igår tittade jag på Turn it up, en dansfilm. Jag bara ÄLSKAR dansfilmer :) Man kan nästan känna rytmen i rummet när man kollar. Den rekomenderar jag absolut! Anledningen till att jag såg filmen var för att Hemmakväll hade outlet på dvd, 10kr st så jag fyndade 3st filmer!

Nu börjar letandet efter den perfekta klänningen till julfesten också! What to wear?! Några tips?

Nu skall jag snart....göra absolut ingenting!!!Älskar sådana lördagar när man bara kan slappa.....
Puss o kram

Fredag...

Me love =)! Helg igen, kan  knappt fatta det! Men så e det o jag är så glad att det är helg.Tanken var att jag skulle gå tidigare från jobbet idag för att åka till Linköping och fira emmsan!Men blev ändrade planer så nu blir det en lugn helg,me and myself! Tror jag kan behöva det efter de sista veckorna....det enda jag tänker på är att få sova just nu!
Have a nice day People!

RSS 2.0