Härlig torsdagskväll

Igår kväll var girlsen ute o tog en drink eller två;) Det var mysigt o träffas lite nu när man inte setts på ett tag.
Fanns en annan orska till varför också, fira JEANETTE som fyller 25år idag, GRATTIS HJÄRTAT!
Så det blev att fira med underbara Strawberrydaquri:)

Vi råkade dock tyvärr gå  ut en illavald kväll där hela platå var full med bara tyska (antagligen) ishockey fans som hade varit på matchen kvällen innan mot bästa laget, LHC!
Så vi gav upp efter ett tag när det inte längre gick att höra av vi själva sa.......väl hemma somnande jag som en klubbad säl! haha

Trevlig helg på er! Puss & Kram
Strawberrydaquri

Inte världens bästa bild, men gooooddd var den!

Sista dagen

Hej gott folk!
Nu är det sista dagen på praktiken och det känns lite sorgligt....blandade känslor när man skall lämna detta underbara gäng! Fikat blev lyckad och alla blev nöjda:) Vaniljbulle och kladdkaksmuffins!
Underbart när man kan göra någon glad:)
Allt rullar på som vanligt förutom träningen som stått still sedan i Måndags. Jag provtränade efter min förkylning i måndags kväll, ett Afropass.....tiiii där fick jag! Jag är fortfarande inte frisk, blev sämre redan på kvällen så det har blivit promenader runt ån istället.

Igår så bakade jag o Hella vaniljbullarna till praktiken o fikade på dom när vi tittade på Greys.
Var på en  jätteintressant föreläsning igår med Sofia Åkerman som föresläste om självskadebeteende och ätstörning, hon har även skrivit en bok som heter Zebraflickan. Något jag rekomenderar väl!

Ha det gott,
puss & Kram


Det var kul så länge det varade...

Hej,
Då var man sjuk igen då...som sagt har varit lite halvkrasslig fram och tillbaka i månader nu. Börjar bli riktigt trött på det nu, efter träningspasset i Tisdags kom det som ett brev på posten. Sprängande huvudvärk, svullna mandlar, ont i halsen och en näsa som rinner. Feber har jag också haft till och från, kul nu när man har praktik.......men tapper som man är så har jag ändå tagit mig till praktiken med nöd och näppe. Idag har varit en fullspäckad dag med patienter från 8-17.40 och 15min lunch! Sjukt mycket nu när jag är både på mottagningen och avdelningen. Men kul är det! Känns lite vemodigt att det bara är 4 dagar kvar av praktiken..........Och sen kommer man till det där svåra återigen, vad ska jag baka till sista dagen!!! Något förslag??!!På listan står nu vaniljbullar och kärleksmums.....

Dagens ljusklimpt var idag när Hella kom på snabb visit:) Alltid lika mysigt! Behövde lite råd om jag skulle behålla jackan som jag köpte på Monki förra veckan......svaret blev ja!!! Tack för hjälpen sötis!

Imorgon blir det sovmorgon!!!!på jag vet inte hur länge......göra färdigt studieuppgifterna, jiiippppiiiii!
eftermiddagen blir det att umgås lite med Hella o på kvällen tjejmiddag med Jeanette o Carro. Mysigt, det var länge sen vi hittade på något!

Lördag blir det JOBBJOBBJOBBJOBB, massage 10-12.30, repan 13.30-18 och sedan myskväll med Emmisen:)

Söndag, lite till plugg antagligen och bakning till praktiken.....O sen var helgen slut!
Nu ska jag kolla färdigt på Hells Kitchen:) Sen krypa ner i sängen o susssa.....har längtat hela dagen!

Pussssss

Massage lokal?

Hej alla!
Jag fick nys om en sprillans ny massagelokal på 5kvm som jag kan få hyra för 1500kr/månad.......hmmm vad tror ni om det??!
En lite kul ideé att ha som lite extra inkomst. Men vet inte riktigt hur jag skall hinna med altt med praktik, extrajobb och träning.....Inte så mycket tid över sen.....Men tänkte att man kanske kan ha den tillsammans med någon vän som också är utbildad till massör. Hmm tankarna snurrar och besked måste lämnas snart!
Får fundera lite till......nu är det bara 1,5 vecka kvar på praktiken! Så skönt, men tråkigt också. Blandade känslor!
Fick sluta tidigt idag för första gången på praktiken, redan 14.30! Så skönt o vad mycket mer man hinner med av dagen:)
Nu blir det snart Booty o Core!:) Me like
Puss o kram

Då var det söndag igen...

Jaha då var det söndag igen och ännu en vecka har gått! Tiden går såååå snabbt nu, jag hinner inte med!!!
Kan ni tänka er, det är bara 2 veckor kvar av praktiken, vilket betyder att vi snart kommer sätta riktig fart på C-uppsatsen och sedan några ynkans veckor kvar till examen! Vi gjorde vår sista intervju nu i fredags, så himla skönt!
efter det blev det tillbaka till Linkan och tvätta, fix på stan och sedan massera. Var konstigt nog rastlös på kvällen vid åtta så då satte jag mig att transkibera sista intervjun:)

Lördags sov jag ända till åtta!Åt mysig lördagsfrukost med äggmacka o fixade matlåda till måndag. Sedan bar det av till Hässleholm för 1-års kalas, Athina hade sitt första kalas och det firades ordentligt med familj och vänner! Även pinatan kom fram:)

                                             GRATTIS ATI!!


Sedan blev det pågatåget till Helsingborg där det blev ett till födelsedagsfirande hos IA.
Grattis IA!


Lite vin hemma hos IA o Nils med Karina, Moon och Fredrik. Vi tog sedan en taxi ner till BaraVara ett launch ställe där maten o vinet var riiiiktigt dyrt:) haha men gott va d! Sedan vidare till Telegrafen där det blev lite öl, cider och drinkar.
Väl hemma så börjades det smida nyårsplaner! Inte så bra att ta beslut om saker en sådär 3-4 på natten;)

En lyckad helg!
Hoppas ni också haft en bra helg och njutigt lite:) Nu blir det nya tag inför veckan!
Puss & Kram


Hjälp med träningen?

Behöver du tips, råd eller bara kört fast? Kolla in denna blogg:)  muskelbyggning.blogg.se
ett annat tips är halsaifokus.net som även har inriktning på massage, rådgivning,kost etc.
pöss pöss

Lyxig Kräftsoppa!

Detta underbara recept fick jag av min handledare i veckan! Inte så nyttigt, men lite lyxigt sådär på helgen. Nästan som att äta på lyx restaurang:)

Kräftsoppa
2 msk margarin
2 stora morötter
2 msk vetemjöl
1 L vatten
2 fiskbuljong tärningar
400g kräftost (mjukost) går även bra med 200g:), vi testade det idag
1 burk kräftstjärtar
2 dl crémefraiche
svart peppar
dill (klippt)

Riv morötterna, fräs tillsammans med margarin och vetemjöl. Späd med vatten och tillsätt fiskbuljongtärningarna. Krydda med svart peppar. Låt puttra. Tillsätt kräftost, crémefraiche och dill. Puttra en stund och till sist lägg i kräftstjärtarna avsmaka eventeullt med lite salt.

Smaklig måltid!

Klagomål!!

Hej!
Jag ber om ursäkt för att jag inte har skrivit på riktigt läääääännnnggggeeee  nu men det har varit fullt upp och
det i kombination med noll motivation till att blogga. Sorry my friends! Men nu ska jag ta tag i det igen...som sagt fullt upp i veckan:

Måndag: Praktik 8-16, hem o vända, konditionsträning 40min worldclass, handlin på maxi och middag med Hella, vi kollade även in den nya serien Färjan....omg så dålig! Å så kollade vi på ett helt sinnessjukt program om bäbisar, någon mer som såg det? Vilken chock alltså.....

Tisdag: Praktik 8-17, hem o vända, body pump med Emmsan.Lite plugg o sen sova...

Onsdag: Praktik 8- 17, hem och vända...hade tänk gå på Body Combat men mina kära vänner Frida o Jeanette hade styrt upp en mysig fika på Espresso House istället och det kunde man ju inte tacka nej till när man som sagt inte har så mycket till social liv längre.....Det blev en lång o härlig fika fram till 20.30 då det var dax för lilla mig att hem och laga matlåda till morgondagen. Sen blev det självklart en liten titt på premiären, greys anatomy:) Men någon somnade visst innan det var slut....haha

Torsdag: Praktik 8- 16.30, sjuk stressa hem för att hinna ner till Body Jamen som började 17.05! Trodde att jag hade tvätttid också mellan 17-22 så jag packade ner allt, tog mig ner till tvättstugan o väl där så inser jag att det är FEL dag! Åh suck....springa upp för trapporna, slänga in alla grejer och tok cykla ner till gymmet. Jag HANN! Sjukt roligt dans pass, synd bara att vi var så få, endast 5 personer! Body Jam är ett danspass med en varierad koreografi med influenser från dansstilar som, salsa, mambo, hiphop, house, Bollywood osv. Bra och rolig träninmgsform för både killar och tjejer!
Väl hemma var jag så trött att jag somnade framför tv:n strax efter kl 21....försökte hålla mig vaken till 03.15 då mitt bud på tradera. com skulle avslutas.....men somnade som sagt.

Fredag: Vaknade klarvaken 7.30 så det var bara att stiga upp, packa väskan och göra sig iordning. Morgonpromenad och sedan en härlig frukost med ägg, kaviar ,ekologisk filmjölk med banan o kanel. Kl 11 gick tåget hem till mammsen o pappsen i småland. Dagen tillbringades med mamma och pappa,lunch och promenad samt några liter kantareller:) Sedan hem till Emme o lille Scotten så mysigt!Tack för dom underbara nybakade kanelbullarna:) (Kanelbullens dag imon) Till kvällsmat gjorde mamma och jag en underbart god kräftsoppa!

Roligt liv jag lever just nu va!? haha då kanske ni förstår varför jag inte skrivit på ett tag...;)

Resten av helgen blir det shopping imon, inflyttningsmiddag hos min kära bror och Linda+ hennes familj. Söndag blir det en sväng till Halmstad för att hälsa på syrran!
Trevlig helg på er!puss o kram

RSS 2.0