I am alive!

Hemkommen, välbehållen efter helgens kryssning! Vi har haft det riktigt riktigt roligt:) Mycket som händer på den där färjan. Man tror att man har sett allt...tillsa man inser att man inte gjort det!!! När vi skulle köra ut från parkeringen vid 16 tiden på söndagseftermiddagen, lite halv slitna sitter vi alla fyra och tittar på folket som åkt med färjan. Då ser vi att en kille står och pissar rakt ut mot alla bilarna, i den bilkön som VI stod i!!! Härligt det kändes när man kör i en stor vattenpöl blandat med färskt urin!! Folk gör sjuka saker när de är fulla.....kanske ett roligt youtubeklipp;) Vem vet!

Det var lite drama på natten också och vi fick se den kvinnliga vakten, med sitt fina långa bonda hår med hårförlängningar in action:) Jag kan säga så mycket som att batonger var inblandade.......resten som sagt stannar på båten:)

En lite galen, blåsig kryssning med massa dans hela natten lång! Men så roligt vi haft, ,massa skratt! Jag säger bara....hotel....motell.....kommer drömma om vår nya låt!:)
Bilder kommer senare....kanske!
Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0