Goda recept till Midsommar!
Matjes paj á là Tobbe
1 rund pajform, 24 cm
Paj deg:
2 kokta skalade kalla potatisar (150g)
2 1/2 dl vetemjöl
50g smör
1msk kallt vatten
Fyllning:
3 dl Grekisk/turkisk yogurth (200g)
1 msk smör
3 stora rödlökar, tärnade
1/2 dl vatten
4 ägg
3dl lagrad riven ost
1 kruka gräslök
cayennepeppar
300g matjesill.
1 rund pajform, 24 cm
Paj deg:
2 kokta skalade kalla potatisar (150g)
2 1/2 dl vetemjöl
50g smör
1msk kallt vatten
Fyllning:
3 dl Grekisk/turkisk yogurth (200g)
1 msk smör
3 stora rödlökar, tärnade
1/2 dl vatten
4 ägg
3dl lagrad riven ost
1 kruka gräslök
cayennepeppar
300g matjesill.
Kommentarer
Trackback